maandag 13 juni 2011

Gevulde puntpaprika met feta

Door: Freek


Vandaag heb ik gevulde puntpaprika met feta gemaakt samen met een
Whiskey glazed smoked ham.


De gevulde puntpaprika is een soort van mediterraans gerecht, een aanrader!

Wat je nodig hebt:
- 4 puntpaprika's
- 4 tomaten, zonder zaadjes in blokjes
- 1 rode ui, fijn gesnipperd
- 4 eetlepels vers gemalen peterselie
- 2 sneetjes witbrood, zonder korsten (of 2 eetlepels broodkruim)
- 2 eetlepels groene olijven, zonder pit
- 100gr feta, verkruimeld
- 2 eetlepels olijfolie
- zout en peper
- eventueel kun je nog een plakje ontbijtspek eromheen wikkelen

Snijd de paprika's in de lengte door en verwijder de zaadlijst.
Maal de tomaten met de rest van de ingrediƫnten in een keukenmachine tot een grof mengsel en vul hier de puntpaprika's mee.

Methode: indirect
Griltijd: +/- 1 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie!