maandag 14 maart 2011

Knoflooksaus

Door: Freek


Niets is lekkerder dan zelfgemaakte knoflooksaus!!
Lekker als voorafje met wat stokbrood of als sausje bij de maaltijd.



Ingrediënten:
- 1/2 eetlepel cognac of citroensap
- 1 theelepel suiker
- 2 à 3 tenen knoflook
- 125ml Crème fraîche
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel gesnipperde bieslook
- 1 eetlepel gesnipperde peterselie
- beetje zout en peper

Bereiding:
1. Meng de cognac of citroensap met de suiker, totdat de suiker is opgelost
2. Pers de knoflook en meng door het suikermengsel
3. Meng Crème fraîche, mayonaise en kruiden erdoor
4. Beetje zout en peper toevoegen

En klaar is je knoflooksaus :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie!